Преминете към съдържанието

МЕУ организира кампания за пентестове в държавната администрация

Целта на кампанията е да подобри киберсигурността в държавната администрация, като участието в нея е доброволно и не се обвързва с възнаграждение.
Прочети повече за програмата

Добре дошли в Хакинг.БГ! 

Всеки един от нас стои на раменете на гигантите, споделили знанията и опита си с нас.

Този форум е нашият начин да върнем жеста за бъдещите и текущите кадри в киберсигурността.

Стремим се да предоставим платформа, където членовете могат да развиват своите умения, като се дава приоритет на етиката, сигурността и поверителността!

The Road to Ethical Hacking - Beginner to Expert!: 3-in-1


P1x3L

Препоръчан пост


 • Група:  [Модератор]
 • Последователи:  3
 • Брой мнения:  55
 • Репутация:   15
 • Спечелени дни:  5
 • Регистриран на:  16.04.2023
 • Статус:  Оффлайн
 • Система/OS::  Windows

Този обучителен курс включва 3 пълни курса, избрани с грижа, за да Ви дадат най-изчерпателното обучение възможно.

 

image.png.10662dfe7f9e38a1014fb7044b75681c.png

Първият курс, Етично хакерство за начинаещи, обхваща проникването в сигурна и безопасна среда, използвайки най-добрите инструменти и техники. Ще започнем, като Ви представим най-добрите инструменти; те са необходими, за да започнете с тестовете за проникване. След това ще Ви запознаем с основна техника за хакерство: разузнаване. Ще получите практически опит, работейки с Metasploit и тествайки ефективността на различни отбранителни механизми. След това ще научите за откриването на данни и колко ефективен може да бъде атаката "Човек по средата". Ще Ви въведем в една сценария в кафене, за да разширите разбирането си. Ще се справите с обхода на различни отбранителни механизми, след което ще научите как хакерите използват мрежите, за да получат достъп до различни системи.

image.png.ee8eb15ce4b46a7d48ceff8a3ec823e3.png

Вторият курс, Овладяване на етичното хакерство, покрива използването на Kali Linux за повишаване на системната сигурност на вашата организация. Този курс повишава Вашите умения за етично хакерство и Ви помага да се справите с различни заплахи за сигурността, свързани с информация, мрежи и други проблеми за сигурността. Курсът ще започне, като Ви покаже как да инсталирате Kali Linux на Вашата система и как да работите с него. След това курсът ще Ви покаже как да събирате информация с помощта на различни методи като отпечатъци и отворени портове. Курсът ще Ви помогне да проверите уязвимостта на Вашата система с помощта на Nessus и OpenVAS. След това ще научите как да използвате различни параметри, за да използвате системната уязвимост и да откриете всички слабости във вашата система. След това ще повишите привилегиите в системата си, за да подобрите дизайна и програмата си и да предотвратите атаки с пароли, използвайки различни методи. Накрая, ще научите как да предотвратите безжични атаки върху вашата система. В края на курса, ще сте Майстор на етичното хакерство и ще научите как да предотвратите нежелани хакерски атаки върху вашата система.

image.png.8893315e6fcadf1347b43fc02730d9a3.png

Третият курс, Етично хакерство - майсторски клас, е Вашият пътеводител към сертификация в етичното хакерство. Сигурността е от съществено значение за всички организации, независимо дали са големи или малки. Хакерството не винаги означава вреда, нарушаване на поверителност или кражба на поверителни данни. То може да има и етична цел! За всички, които се интересуват от използването на хакерството, за да намерят слабости в своите системи и да ги засилят, етичното хакерство е отговорът. Преминаването към облака и виртуализацията е довело до повишаване на нивото на заплахи и съответно до повишеното търсене на етични хакери. Този активен курс предоставя информация за всички най-нови инструменти за хакерство на едно място. Ще научите всички последни инструменти и функции като пентестинг на мрежи, пентестинг на уебсайтове и пентестинг на Android. В края на курса ще сте овладели етичното хакерство и ще можете лесно да използвате изпита за сертифициран етичен хакер.

В края на този курс, ще проникнете в сигурна и безопасна среда, използвайки най-добрите инструменти и техники с Kali Linux!

Език: Английски

Тип: Видео

Формат: iso (как да го отворя?!)

Свали

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Поставено като форматиран текст.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Разрешени са само 75 емотикони.

×   Вашата връзка е вградена автоматично.   Вместо това се показва като връзка

×   Вашето предишно съдържание е възстановено.   Изчистване на редактора

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

 • Регистрирайте се

  Регистрирайте се за да използвате пълната функционалност на форума 🙂

HACKING.BG Партньори

transparent1.png.c15979e1dc997cdd3a9941e342368a9b.png2.png.3e2592eadc660ecc831f1fdd569e8eb4.pngLogonobackground.thumb.png.546f31037e975b6fd85c69e35f300db6.png600_489534840.png.72981fb02b90f1986dd7ade4d561e6d0.pngcyberclub-logo-text.png.6e9d11752e2eade43d40337d83365e48.png

×
×
 • Създай ново...

Важна информация!

Политика за сигурност и условия на ползване Privacy Policy